Menu icon

Servistore

Servistore AB

Servistore och Webdom har inneburit, och innebär fortfarande, ett långvarigt samarbete med stimulerande tekniska utmaningar och en ömsesidig positiv anda.

Vi har haft ett positivt och utvecklande samarbete med Servistore en längre period nu. Samarbetet inleddes med uppdraget att ta fram en ny, responsiv hemsida med ett integrerat och skräddarsytt administrationssystem. Under åren har vi sedan genomfört mindre och större förändringar i sidans struktur, både tekniskt och grafiskt.

Det senaste året har medfört ny funktionalitet i form av stöd för onlinebokning av både förråd och släpvagnar, samt en webshop där Servistore presenterar sitt sortiment inom förrådsutrymmen och flyttmaterial.

Ett par år efter lanseringen av Servistores hemsida vidareutvecklade vi den med en integrerad webshop.

En av Servistores tjänster, utöver förrådsuthyrning, är släpvagnsuthyrning.

Ivan Elgstrand, Servistore AB
Ivan Elgstrand
Servistore AB

Servistore har haft ett flerårigt och tätt samarbete med Webdom, som har visat ett stort intresse för att tillföra kunskap och kreativa lösningar för vår webbplattform. Det här är en väldigt viktig del i vår verksamhet där det ställs stora krav på en tilltänkt leverantör för att vi både ska ha en logisk och funktionell hemsida men även ligga i framkant för vår bransch, vilket vi anser oss göra.

Under 2015 så har vi tagit det första steget i att vidareutveckla bokning av våra tjänster online till att mer fungera som en traditionell webshop, vilket för vår bransch är ett lite ovanligt ”grepp”. Det här har fallit ut väl och vi ser oss göra affärer i en stigande takt som vi annars kanske hade gått miste om.

Vi har en ständigt pågående dialog om vad som är nästa steg i vår utveckling, vilket känns sunt både för utvecklingen av vår verksamhet men även i relationen med Webdom.

Webdom är en av våra viktigaste leverantörer.

Önskar ni diskutera ett projekt?

Har ni en idé ni skulle vilja förverkliga? Har ni ett befintligt projekt som behöver förnyas, vidareutvecklas eller optimeras? Vi är alltid nyfikna på att höra om era visioner och vi välkomnar utmaningar där vi kan hjälpa er att skapa vinst och nytta.

Fyll i formuläret nedan, ring oss direkt på 0702–14 83 66, skriv ett mail till info@webdom.se eller kontakta oss på Facebook.

Vi ser fram emot att höra från er!

Namn / Företag
Telefon / E-mail

Ev. kommentar
Loading


/
sv