Menu icon

ReiRei

Responsiv webbsida åt ReiRei AB

På startsidan möts besökaren av ett bildspel i helskärm som omedelbart visar vilken typ av produkter ReiRei erbjuder.

ReiRei är skandinavisk leverantör av innovativa barnprodukter med hög design och kvalitet. De var i behov av en ny, modernare hemsida som tydligare presenterar deras sortiment. Vi uppfyllde deras behov.

ReiRei har väldigt många produkter fördelade under en rad olika varumärken. Även listor över återförsäljare är omfattande. De hade växt ur sin tidigare hemsida och det var krångligt för användare att navigera bland alla produkter. För mobilanvändare var det näst intill omöjligt, eftersom sidan inte var responsiv. Detta var ett stort bekymmer då majoriteten av besökarna använde smartphone.

Till att börja med var det således självklart att göra den nya hemsidan responsiv. Detta med tyngd på att göra den väldigt lättnavigerad för smartphoneanvändare. Vidare önskade ReiRei ett större utnyttjande av bildmaterial, vilket vi hela tiden hade i åtanke under utvecklingen av designen.

Slutprodukten blev en responsiv, modern hemsida där stora, fräscha bilder utgör grunden. Ett integrerat, skräddarsytt administrationssystem möjliggör för ReiRei att enkelt hantera innehållet på siten och hålla varumärken, kategorier, produkter, återförsäljare, bildspel, undersidor och sökmotorinformation kontinuerligt uppdaterade.

En tydlig produktöversikt för varje varumärke underlättar för användaren.

Produktsidan visar stora, tydliga bilder (som även går att ladda ner i högupplöst pressformat) och presenterar all nödvändig information om produkten.

Monica Landberg, ReiRei AB
Monica Landberg
ReiRei AB

Vi är riktigt nöjda med vår nya hemsida. Samarbetet med Webdom är en stor grund i det eftersom Olle är professionell, noggrann och tillgänglig i hela processen. Dessutom har han ett öga för design och humor, vilket inte är helt fel i sammanhanget.

Det nya utseendet på vår hemsida kommer att påverka vår verksamhet positivt då den tydliggör vårt utbud på ett bättre sätt än tidigare, samtidigt som den ger stöd för våra återförsäljare.

Önskar ni diskutera ett projekt?

Har ni en idé ni skulle vilja förverkliga? Har ni ett befintligt projekt som behöver förnyas, vidareutvecklas eller optimeras? Vi är alltid nyfikna på att höra om era visioner och vi välkomnar utmaningar där vi kan hjälpa er att skapa vinst och nytta.

Fyll i formuläret nedan, ring oss direkt på 0702–14 83 66, skriv ett mail till info@webdom.se eller kontakta oss på Facebook.

Vi ser fram emot att höra från er!

Namn / Företag
Telefon / E-mail

Ev. kommentar
Loading


/
sv