Menu icon

BLC Norra Djurgårdsstaden

Webbsida för Bygglogistikcentret i Norra Djurgårdsstaden

Responsiv webbsida för Bygglogistikcentret i Norra Djurgårdsstaden med integrerat, skräddarsytt administrationssystem.

Norra Djurgårdsstaden är ett av Stockholms miljöprofilområde. Här skapas en miljöstadsdel i världsklass med högt ställda miljömål och miljökrav. Ett av miljömålen är att minska miljöbelastningen från transporter. Därför har Stockholms stad skapat möjligheter för ett Bygglogistikcentrum (BLC) för Hjorthagen som är ett av fyra delområden i Norra Djurgårdsstaden.

Webdom fick uppdraget att utveckla hemsidan för BLC åt Stockholms stad. Till en början var sidan inte responsiv, men detta åtgärdades under 2015 då sidan genomgick en teknisk uppgradering. Under åren har en lång rad vidareutvecklingar och förbättringar skett löpande och idag har hemsidan, med dess gedigna administrationssystem som vi utvecklat och integrerat, stöd för utbildningsbokning, omröstningar, nyhetspublicering, nyhetsbrevsutskick, stöd för publicering av dokument och rapporter, seminarier med bokningsstöd, omfattande feedback- och felanmälningsfunktioner, FAQ-databas samt ett mindre inloggningssystem för projektets entreprenörer.

Utbildningsbokningen med tillhörande översikt över kommande utbildningstillfällen.

Fredrik Bergman, Stockholms stad
Fredrik Bergman
Stockholms stad

Olle Axelsson med företaget Webdom har genomfört uppdrag för Stockholms stad och projekt Norra Djurgårdsstaden; Bygglogistikcenter. Uppdraget omfattade helt ny hemsida för ndslogistik.se samt administrationsverktyg helt anpassat för hemsidan, uppförande av ett helt nytt system för Byggplatsinformationssystem med tillhörande administrationsverktyg. Olle har ansvarat för teknikutveckling och varit webbdesigner utifrån kommunikationsgruppens projektbeskrivning och funktionskrav.

Olle har utfört uppdraget med högsta kvalitet, löst alla tekniska problem på ett föredömligt sätt samt kunnat svara upp mot de funktionskrav som projektet har haft på olika nivåer. Han har arbetat kostnadseffektivt, levererat enligt tidplan och tagit fram funktionella och tekniska lösningar på ett utomordentligt sätt.

Önskar ni diskutera ett projekt?

Har ni en idé ni skulle vilja förverkliga? Har ni ett befintligt projekt som behöver förnyas, vidareutvecklas eller optimeras? Vi är alltid nyfikna på att höra om era visioner och vi välkomnar utmaningar där vi kan hjälpa er att skapa vinst och nytta.

Fyll i formuläret nedan, ring oss direkt på 0702–14 83 66, skriv ett mail till info@webdom.se eller kontakta oss på Facebook.

Vi ser fram emot att höra från er!

Namn / Företag
Telefon / E-mail

Ev. kommentar
Loading


/
sv