Menu icon

Vi ♥ vad vi gör

sekunders erfarenhet inom webb, till er tjänst.

Vår historia började under hösten 2004 med experimentell utveckling av simpla webbsidor för att utforska möjligheterna med webbdesign. Vårt intresse ökade exponentiellt och övergick med tiden till en passion i och med vår ökade förståelse för kod, informationsarkitektur, användbarhet och UX. Idag utvecklar vi allt från responsiva hemsidor med inbyggda administrationsverktyg till komplexa system med höga krav på säkerhet, skalbarhet och funktionalitet.

Vi välkomnar utmaningar

En av anledningarna till att vi älskar design och programmering är den tillfredsställande känslan av att lösa problem och ständigt nå nya nivåer med avancerade och eleganta lösningar.

Vi är övertygade om att en stark kombination av kreativitet och kunskap utgör ett kraftfullt verktyg för att bemöta alla tänkbara utmaningar och nå ett exceptionellt resultat.

Vad våra kunder säger

Fredrik Bergman, Stockholms stad
Fredrik Bergman
Stockholms stad

Olle Axelsson med företaget Webdom har genomfört uppdrag för Stockholms stad och projekt Norra Djurgårdsstaden; Bygglogistikcenter. Uppdraget omfattade helt ny hemsida för ndslogistik.se samt administrationsverktyg helt anpassat för hemsidan, uppförande av ett helt nytt system för Byggplatsinformationssystem med tillhörande administrationsverktyg. Olle har ansvarat för teknikutveckling och varit webbdesigner utifrån kommunikationsgruppens projektbeskrivning och funktionskrav.

Olle har utfört uppdraget med högsta kvalitet, löst alla tekniska problem på ett föredömligt sätt samt kunnat svara upp mot de funktionskrav som projektet har haft på olika nivåer. Han har arbetat kostnadseffektivt, levererat enligt tidplan och tagit fram funktionella och tekniska lösningar på ett utomordentligt sätt.

Ivan Elgstrand, Servistore AB
Ivan Elgstrand
Servistore AB

Servistore har haft ett flerårigt och tätt samarbete med Webdom, som har visat ett stort intresse för att tillföra kunskap och kreativa lösningar för vår webbplattform. Det här är en väldigt viktig del i vår verksamhet där det ställs stora krav på en tilltänkt leverantör för att vi både ska ha en logisk och funktionell hemsida men även ligga i framkant för vår bransch, vilket vi anser oss göra.

Under 2015 så har vi tagit det första steget i att vidareutveckla bokning av våra tjänster online till att mer fungera som en traditionell webshop, vilket för vår bransch är ett lite ovanligt ”grepp”. Det här har fallit ut väl och vi ser oss göra affärer i en stigande takt som vi annars kanske hade gått miste om.

Vi har en ständigt pågående dialog om vad som är nästa steg i vår utveckling, vilket känns sunt både för utvecklingen av vår verksamhet men även i relationen med Webdom.

Webdom är en av våra viktigaste leverantörer.

Petrus Joona, GEP Communication Group AB
Petrus Joona
GEP Communication Group AB

Webdom har haft fantastisk service både innan, under och efter utvecklandet av vår nya websida och vi är mycket nöjda med resultatet. Webdom levererade inte bara en snygg design utan även möjligheten för oss själva att på ett enkelt och snabbt sätt kunna redigera sidan. Vi kan gladeligen rekommendera Webdom om du är ute efter en riktigt bra och proffsig samarbetspartner.

Sebastian Regnér, DeLarge Nordic AB
Sebastian Regnér
DeLarge Nordic AB

Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Webdom. Vi väldigt stolta över vår hemsida och otroligt nöjda med slutresultatet. Webdom arbetar med en hög servicenivå, de är lyhörda och flexibla samt att de bidrar med en stor kunskap. Vi kommer fortsätta samarbeta med Webdom.

Erik Henefalk, Tandläkarna Henefalk Aktiebolag
Erik Henefalk
Tandläkarna Henefalk Aktiebolag

Samarbetet med Olle på Webdom har varit ett sant nöje. Han har varit engagerad, noggrann och kreativ genom hela arbetet med att framställa vår hemsida. Nu har vi en snygg webbplats som vi lätt kan redigera själva. Om ni behöver en hemsida så är det till Webdom ni ska vända er.

Monica Landberg, ReiRei AB
Monica Landberg
ReiRei AB

Webdom är super att jobba med. Precis så där som man vill att en webbyrå ska vara; snabb, trevlig, kunnig och fokuserad på att lösa uppgiften. Vad kan man mer begära?

Peter Uhlin, Empwr Sweden AB
Peter Uhlin
Empwr Sweden AB

Jag är mycket nöjd med hjälpen att välja och implementera Empwrs hemsida. Webdom byggde den åt mig och allt förlöpte mycket enkelt. Nu kan jag själv uppdatera och administrera. Löpande har jag haft behov jag ej kunnat lösa själv. Då har jag alltid och på ett proffsigt sätt fått snabb hjälp med trevligt bemötande. Jag kan varmt rekommendera Webdom!

Carina Solmell, Tandvårdsteam Solmell AB
Carina Solmell
Tandvårdsteam Solmell AB

Vi är mycket nöjda med Webdoms arbete för oss och den nya, snygga hemsidan genererar nya patienter till vår mottagning. Webdom är snabba och proffsiga att jobba med!

Roy-Lennart Winqvist, Arvhag AB
Roy-Lennart Winqvist
Arvhag AB

Jag vill å det varmaste rekommendera Olle Axelsson. Jag har vid flera återkommande tillfällen haft glädjen att lära känna honom i sin egenskap av webbkonsult allt ifrån den tidpunkt han elegant och lyhört konstruerade min firmas hemsida med ett mjukt och trevligt bemötande. När vi på Arvhag Jurist- & Fastighetsbyrå upplevt problem eller känt behov av förändringar har Webdom elegant löst våra önskemål med kompetens, kvalitet och ett vänligt bemötande.

Ivan Elgstrand, Servistik AB
Ivan Elgstrand
Servistik AB

Webdom har på ett professionellt plan levererat ett tekniskt resultat som både vi och vår kund är väldigt nöjda med. Olle kombinerar teknisk expertis med kreativitet och social förmåga på ett ovanligt sätt som för oss har varit till fördel i dialogen med vår kund, men även internt inom koncernen.

Linn Norberg, Ultimate Health – Real Food
Linn Norberg
Ultimate Health – Real Food

Det var ett rent nöje att arbeta fram hemsidan för 'Ultimate Health – Real Food'. Samarbetet med Olle från Webdom gick smidigt då han var lyhörd för mina idéer samtidigt som han själv tog fram lösningen då han besitter kunskapen för vad som funkar bäst. Jag kan stolt visa upp min hemsida då den är mitt ansikte utåt på nätet och jag är mycket nöjd med resultatet, men lika mycket servicen innan, under och efter att den tillverkades.

Monica Landberg, ReiRei AB
Monica Landberg
ReiRei AB

Vi är riktigt nöjda med vår nya hemsida. Samarbetet med Webdom är en stor grund i det eftersom Olle är professionell, noggrann och tillgänglig i hela processen. Dessutom har han ett öga för design och humor, vilket inte är helt fel i sammanhanget.

Det nya utseendet på vår hemsida kommer att påverka vår verksamhet positivt då den tydliggör vårt utbud på ett bättre sätt än tidigare, samtidigt som den ger stöd för våra återförsäljare.

Gunnel Ryner, Ryner Consulting AB
Gunnel Ryner
Ryner Consulting AB

Jag är mycket nöjd med hemsidan som Webdom byggde åt mig. Den är snygg, funktionell och enkel att själv uppdatera och administrera. Det bästa av allt har dock varit den fantastiska servicen efteråt. Så fort jag har haft något jag har velat ändra som jag inte har kunnat göra själv, har jag fått snabb hjälp och trevligt bemötande. Jag kan varmt rekommendera Webdom!

Tomas Öhrling, Tomas Öhrling AB
Tomas Öhrling
Tomas Öhrling AB

Jag har haft nöjet att få två hemsidor byggda av Webdom. Allt har fungerat mycket bra. Från beskrivning av önskemål, offert, framtagning, dialog, deadline, efterarbete, justeringar och slutligen fast pris/faktura. Proffsigt med mycket bra tekniskt kunnande. Webdom ställer utan tvivel kunden i centrum och vet hur man bemöter en kund på rätt sätt! Tomas Öhrling AB rekommenderar varmt Webdom.

Peo Wahlin, Peo Wahlin AB
Peo Wahlin
Peo Wahlin AB

Vad som i första hand utmärker samarbetet med Webdom är att de har ett nytänkande och ett nyskapande som går utanför de normala gränserna. Detta visar sig både på den grafiska sidan men även på den tekniska.

Ulf Hagberg, Reach Excellence AB
Ulf Hagberg
Reach Excellence AB

Samarbetet och utvecklingen av min webbsida tillsammans med Webdom har varit en angenäm resa och glädjande upplevelse. Jag är helt nöjd med resultatet och det stöd jag fått och kan varmt rekommendera Webdom och deras engagemang.

Andreas Broo, Compiva HB
Andreas Broo
Compiva HB

Genom att utarbeta en grafisk profil med tillhörande webbsida har Webdom hjälpt oss att förmedla vårt budskap och förbättra vår marknadsföring. Samarbetet har kännetecknats av värme och ömsesidig respekt. Vi rekommenderar med glädje Webdom till andra aktörer med samma eller liknande behov.


/
sv