Menu icon
2018 Arkiv

2017 – Året då din dröm blir verklighet

Har ni en affärsidé eller ett projekt som av olika anledningar inte blivit förverkligat ännu? Ta beslutet idag, nu med en gång, och bestäm att 2017 blir året då ni satsar på er dröm!

Läs mer
Ny webbplattform åt FighterInterviews

Vi har precis levererat en ny webbplattform åt FighterInterviews som igår firade ettårsjubileum!

Läs mer
Kungsateljé

Med mer än 40 års erfarenhet inom skrädderi- och sömnadshantverk har Kungsateljé nyligen slagit upp portarna till sin nyrenoverade studio på Kungsholmen. Said och hans systerson Sam bildar ett oslagbart team och tillsammans erbjuder de handgjort arbete av absolut högsta kvalitet.

Läs mer
FighterInterviews

FighterInterviews är en start-up (2015) vars mål är att tillgodose sina läsare med djupgående och personliga intervjuer med så väl kända fighters som nya stjärnskott.

Läs mer
Vad vill ni förverkliga i höst?

Sommaren övergår sakta till höst och vi är redo att lägga ner vår själ i nya projekt tillsammans med befintliga och nya kunder.

Läs mer
Automatiska SMS-påminnelser i Norra Djurgårdsstaden

Just nu håller vi åt Stockholms stad på att implementera stöd för SMS-påminnelser som automatiskt skickas ut till anmälda kursdeltagare inför varje utbildningstillfälle i stadsutvecklingsprojektet Norra Djurgårdsstaden.

Läs mer
PeoWahlin.se lanserad

Vi har precis lanserat Dj Peo Wahlins nya, responsiva hemsida med Instagram- och SoundCloud-integration samt ett skräddarsytt CMS.

Läs mer
Snabbaste vägen till integration är genom språket

Det är med stolthet vi önskar Sam & Andreas från Samuel Issa förlag AB varmt välkomna ombord!

Läs mer
Vidareutveckling åt Stockholms stad

Igår var vi hos Stockholms stad i Norra Djurgårdsstaden (NDS) och diskuterade vidareutveckling av de webblösningar vi tagit fram åt dem. NDS är ett miljöprofilområde som nyligen vunnit ett internationellt pris för bästa hållbara stadsutvecklingsprojekt (C40 Cities).

Läs mer
Marknadsför er på rätt sätt, dygnet runt

Tillsammans med er utvecklar vi en elegant, responsiv och sökmotoroptimerad webbsida som marknadsför ert varumärke på absolut bästa sätt – dygnet runt!

Läs mer
En härlig start!

Januari lider mot sitt slut och vi sammanfattar månaden som en mycket fin start på det nya året!

Läs mer
Aktuellt projekt: Peo Wahlin

Just nu jobbar vi bland annat med att fräscha upp Peo Wahlins varumärke med en renoverad logotyp samt en ny, responsiv hemsida med SoundCloud-integration.

Läs mer
Trevlig helg!

Vi önskar er en avkopplande och underhållande helg – fri från stress och måsten!

Läs mer
Gott Nytt År!

Vi ser verkligen fram emot ett fantastiskt 2016 tillsammans med våra underbara befintliga kunder och inte minst alla nya kontakter vi hoppas lära känna under året!

Läs mer

/
sv