Menu icon
2018 Arkiv

Ny webbplattform åt FighterInterviews

Vi har precis levererat en ny webbplattform åt FighterInterviews som igår firade ettårsjubileum!

FighterInterviews nya hemsida med stort fokus på läsbarhet

Än så länge har FighterInterviews publicerat 13 personliga och otroligt ingående intervjuer med spännande fighters från bl.a. Sverige, Brasilien och Holland. Vi kan varmt rekommendera ett besök hos dem på fighterinterviews.com för inspirerande läsning (alla intervjuer finns tillgängliga både på svenska och engelska).

Ni hittar även FighterInterviews på Instagram: @fighterinterviews

Permalänk

Andra artiklar

2017 – Året då din dröm blir verklighet

Har ni en affärsidé eller ett projekt som av olika anledningar inte blivit förverkligat ännu? Ta beslutet idag, nu med en gång, och bestäm att 2017 blir året då ni satsar på er dröm!

Läs mer
Kungsateljé

Med mer än 40 års erfarenhet inom skrädderi- och sömnadshantverk har Kungsateljé nyligen slagit upp portarna till sin nyrenoverade studio på Kungsholmen. Said och hans systerson Sam bildar ett oslagbart team och tillsammans erbjuder de handgjort arbete av absolut högsta kvalitet.

Läs mer
FighterInterviews

FighterInterviews är en start-up (2015) vars mål är att tillgodose sina läsare med djupgående och personliga intervjuer med så väl kända fighters som nya stjärnskott.

Läs mer
Vad vill ni förverkliga i höst?

Sommaren övergår sakta till höst och vi är redo att lägga ner vår själ i nya projekt tillsammans med befintliga och nya kunder.

Läs mer
Automatiska SMS-påminnelser i Norra Djurgårdsstaden

Just nu håller vi åt Stockholms stad på att implementera stöd för SMS-påminnelser som automatiskt skickas ut till anmälda kursdeltagare inför varje utbildningstillfälle i stadsutvecklingsprojektet Norra Djurgårdsstaden.

Läs mer

/
sv