Menu icon
2018 Arkiv

2017 – Året då din dröm blir verklighet

Har ni en affärsidé eller ett projekt som av olika anledningar inte blivit förverkligat ännu? Ta beslutet idag, nu med en gång, och bestäm att 2017 blir året då ni satsar på er dröm!

2017 – Året då din dröm blir verklighet
Vi finns här för er med expertis inom IT- och webblösningar och ett fokus på nysatsningar och entreprenörskap. Vi ser fram emot att träffa er!
Permalänk

Andra artiklar

Ny webbplattform åt FighterInterviews

Vi har precis levererat en ny webbplattform åt FighterInterviews som igår firade ettårsjubileum!

Läs mer
Kungsateljé

Med mer än 40 års erfarenhet inom skrädderi- och sömnadshantverk har Kungsateljé nyligen slagit upp portarna till sin nyrenoverade studio på Kungsholmen. Said och hans systerson Sam bildar ett oslagbart team och tillsammans erbjuder de handgjort arbete av absolut högsta kvalitet.

Läs mer
FighterInterviews

FighterInterviews är en start-up (2015) vars mål är att tillgodose sina läsare med djupgående och personliga intervjuer med så väl kända fighters som nya stjärnskott.

Läs mer
Vad vill ni förverkliga i höst?

Sommaren övergår sakta till höst och vi är redo att lägga ner vår själ i nya projekt tillsammans med befintliga och nya kunder.

Läs mer
Automatiska SMS-påminnelser i Norra Djurgårdsstaden

Just nu håller vi åt Stockholms stad på att implementera stöd för SMS-påminnelser som automatiskt skickas ut till anmälda kursdeltagare inför varje utbildningstillfälle i stadsutvecklingsprojektet Norra Djurgårdsstaden.

Läs mer

/
sv