Menu icon
2018 Arkiv

2017 – Året då din dröm blir verklighet

Har ni en affärsidé eller ett projekt som av olika anledningar inte blivit förverkligat ännu? Ta beslutet idag, nu med en gång, och bestäm att 2017 blir året då ni satsar på er dröm!

2017 – Året då din dröm blir verklighet
Vi finns här för er med expertis inom IT- och webblösningar och ett fokus på nysatsningar och entreprenörskap. Vi ser fram emot att träffa er!
Ny webbplattform åt FighterInterviews

Vi har precis levererat en ny webbplattform åt FighterInterviews som igår firade ettårsjubileum!

FighterInterviews nya hemsida med stort fokus på läsbarhet

Än så länge har FighterInterviews publicerat 13 personliga och otroligt ingående intervjuer med spännande fighters från bl.a. Sverige, Brasilien och Holland. Vi kan varmt rekommendera ett besök hos dem på fighterinterviews.com för inspirerande läsning (alla intervjuer finns tillgängliga både på svenska och engelska).

Ni hittar även FighterInterviews på Instagram: @fighterinterviews

Kungsateljé

Med mer än 40 års erfarenhet inom skrädderi- och sömnadshantverk har Kungsateljé nyligen slagit upp portarna till sin nyrenoverade studio på Kungsholmen. Said och hans systerson Sam bildar ett oslagbart team och tillsammans erbjuder de handgjort arbete av absolut högsta kvalitet.

Kungsateljé

Saids långa erfarenhet och expertis inom skrädderi och sömnadshantverk möter Sams moderna och innovativa design och affärsutveckling. De erbjuder skräddarsydda kostymer och klänningar, uppläggningar och anpassningar av plagg, professionell rådgivning inom kläder och mode, uthyrning av frack och smoking och mycket mer!

I och med renoveringen av lokalen har familjemedlemmarna Issa på Kungsateljé även beslutat att lägga i högsta växeln när det gäller utveckling av deras varumärke samt deras digitala närvaro. Vi har fått äran att bli deras webbpartner och har redan påbörjat utvecklingen av en spännande lösning som ska marknadsföra och husera deras tjänster, förenkla för deras kunder men även underlätta deras eget arbete när det gäller hantering av kunder och ordrar.

Tillsvidare tycker vi att ni ska titta in hos Kungsateljé på Instagram och Facebook där de dagligen erbjuder fördjupning och härliga updates inom mode och skrädderi!

Om ni vill hälsa på Said & Sam hittar ni dem på Sankt Göransgatan 65 i Stockholm.

Arkiv


/
sv