Lösningar byggda för ett syfte

Skräddarsydda webblösningar utvecklade efter era specifika behov.
Ni beskriver – vi förverkligar.
Hur vi kan hjälpa er

Kvalitet, flexibilitet, långsiktighet

Vi vill skapa en relation med er där ni känner ett lugn över att vi alltid  finns redo att hjälpa er kontinuerligt med lyhördhet, snabb respons och högkvalitativa lösningar.

Skräddarsydda webblösningar

Vi utvecklar skräddarsydda lösningar som tillgodoser era specificerade behov till 100 %. Det kan handla om allt från responsiva hemsidor med exklusiv design till avancerade webblösningar framtagna för speciella affärsidéer. Oavsett vad det är ni behöver kan vi erbjuda en professionell kvalitetslösning.

Webbaserade system

Ett webbaserat systemstöd för er verksamhet kan skapa enormt värde genom exempelvis automatisering, visuell översikt, generering av statistik, med mera. Vi har tidigare utvecklat HR-system, Risk Management-system, CV- och jobbsökningsverktyg, enkät- och undersökningsverktyg, information- och presentationssystem samt en lång rad egenutvecklade WCMS (Web Content Management System).

Vill ni att vi kontaktar er?

Vill ni att vi kontaktar er?

 • “Webdom har haft fantastisk service både innan, under och efter utvecklandet av vår nya plattform och vi är mycket nöjda med resultatet. Webdom levererade inte bara en snygg design utan även möjligheten för oss själva att på ett enkelt och snabbt sätt kunna redigera innehållet. Vi kan gladeligen rekommendera Webdom om du är ute efter en riktigt bra och proffsig samarbetspartner.”
  Petrus JoonaGEP Communication Group AB
 • “Servistore har haft ett flerårigt och tätt samarbete med Webdom, som har visat ett stort intresse för att tillföra kunskap och kreativa lösningar för vår webbplattform. Det här är en väldigt viktig del i vår verksamhet där det ställs stora krav på en tilltänkt leverantör för att vi både ska ha en logisk och funktionell hemsida men även ligga i framkant för vår bransch, vilket vi anser oss göra.

  Vi har en ständigt pågående dialog om vad som är nästa steg i vår utveckling, vilket känns sunt både för utvecklingen av vår verksamhet men även i relationen med Webdom.

  Webdom är en av våra viktigaste leverantörer.”
  Ivan ElgstrandServistore AB
 • “Olle Axelsson med företaget Webdom har genomfört uppdrag för Stockholms stad och projekt Norra Djurgårdsstaden; Bygglogistikcenter. Uppdraget omfattade helt ny webbplattform för ndslogistik.se samt administrationsverktyg helt anpassat för plattformen, uppförande av ett helt nytt system för Byggplatsinformationssystem med tillhörande administrationsverktyg. Olle har ansvarat för teknikutveckling och varit webbutvecklare utifrån kommunikationsgruppens projektbeskrivning och funktionskrav.

  Olle har utfört uppdraget med högsta kvalitet, löst alla tekniska problem på ett föredömligt sätt samt kunnat svara upp mot de funktionskrav som projektet har haft på olika nivåer. Han har arbetat kostnadseffektivt, levererat enligt tidplan och tagit fram funktionella och tekniska lösningar på ett utomordentligt sätt.”
  Fredrik BergmanStockholms stad
 • “Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Webdom. Vi är stolta över vår hemsida och otroligt nöjda med slutresultatet. Webdom arbetar med en hög servicenivå, de är lyhörda och flexibla samt bidrar med en stor kunskap. Vi kommer fortsätta samarbeta med Webdom.”
  Sebastian RegnérDeLarge Nordic AB
 • “Samarbetet med Olle på Webdom har varit ett sant nöje. Han har varit engagerad, noggrann och kreativ genom hela arbetet med att framställa vår hemsida. Nu har vi en snygg webbplats som vi lätt kan redigera själva. Om ni behöver en hemsida så är det till Webdom ni ska vända er.”
  Erik HenefalkTandläkarna Henefalk Aktiebolag
 • “Webdom är super att jobba med. Precis så där som man vill att en webbyrå ska vara; snabb, trevlig, kunnig och fokuserad på att lösa uppgiften. Vad kan man mer begära?”
  Monica LandbergReiRei AB
 • “Jag är mycket nöjd med hjälpen att välja och implementera Empwrs hemsida. Webdom byggde den åt mig och allt förlöpte mycket enkelt. Nu kan jag själv uppdatera och administrera. Löpande har jag haft behov jag ej kunnat lösa själv. Då har jag alltid och på ett proffsigt sätt fått snabb hjälp med trevligt bemötande. Jag kan varmt rekommendera Webdom!”
  Peter UhlinEmpwr Sweden AB
 • “Vi är mycket nöjda med Webdoms arbete för oss och den nya, snygga hemsidan genererar nya patienter till vår mottagning. Webdom är snabba och proffsiga att jobba med!”
  Carina SolmellTandvårdsteam Solmell AB
 • “Jag vill å det varmaste rekommendera Olle Axelsson. Jag har vid flera återkommande tillfällen haft glädjen att lära känna honom i sin egenskap av webbkonsult allt ifrån den tidpunkt han elegant och lyhört konstruerade min firmas hemsida med ett mjukt och trevligt bemötande. När vi på Arvhag Jurist- & Fastighetsbyrå upplevt problem eller känt behov av förändringar har Webdom elegant löst våra önskemål med kompetens, kvalitet och ett vänligt bemötande.”
  Roy-Lennart WinqvistArvhag AB
 • “Webdom har på ett professionellt plan levererat ett tekniskt resultat som både vi och vår kund är väldigt nöjda med. Olle kombinerar teknisk expertis med kreativitet och social förmåga på ett ovanligt sätt som för oss har varit till fördel i dialogen med vår kund, men även internt inom koncernen.”
  Ivan ElgstrandServistik AB
 • “Jag har haft nöjet att få två hemsidor byggda av Webdom. Allt har fungerat mycket bra. Från beskrivning av önskemål, offert, framtagning, dialog, deadline, efterarbete, justeringar och slutligen fast pris/faktura. Proffsigt med mycket bra tekniskt kunnande. Webdom ställer utan tvivel kunden i centrum och vet hur man bemöter en kund på rätt sätt! Tomas Öhrling AB rekommenderar varmt Webdom.”
  Tomas ÖhrlingTomas Öhrling AB
 • “Professionellt arbete, snabb leverans, många kloka förslag.”
  Caroline RöjthammarSkärblacka Tandklinik AB

Om oss

Vår historia inleddes under hösten 2004. Med experimentell programmering av simpla webbsidor ville vi utforska möjligheterna med webbutveckling. Vårt intresse växte exponentiellt och med vår ökade förståelse för kod, informationsarkitektur, användbarhet och UX uppstod snabbt en passion.

Den här passionen öppnade dörrar som ledde till allt större projekt och allt fler spännande möjligheter.

Under 2009 grundades det som idag är Webdom.

En av anledningarna till att vi älskar design och programmering är den tillfredsställande känslan av att lösa problem och att ständigt nå nya nivåer av eleganta lösningar.

Vi är övertygade om att vår kombination av kreativitet och kunskap utgör ett kraftfullt verktyg för att bemöta alla tänkbara utmaningar och nå exceptionella resultat åt våra kunder.

Kontakta oss

Kontakta oss

Har ni en idé ni skulle vilja förverkliga? Har ni ett befintligt projekt som behöver förnyas, vidareutvecklas eller optimeras?

Varmt välkommen att kontakta oss – vi ser fram emot att höra från er!